در این مطلب در مورد وب سرویس پیپینگ چیست؟ توضیح خواهیم داد .
پیپینگ چیست؟
شرکت ماناتدبیرآوتک با نام تجاری “پیپینگ” به عنوان پرداختیار بانک مرکزی و از شرکتهای فعال در حوزه فینتک از سال ۹۴ تاکنون میکوشد تا خدمات دریافت و پرداخت پول را به سادهترین شکل ممکن در بستری امن به افراد و سازمانها ارائه کند(وب سرویس پیپینگ چیست؟).
– با انتخاب یک نام کاربری یکتا در پیپینگ میتوانید درگاه اختصاصی پرداخت خودتان را داشتهباشید. payping.ir/yourname
– با ثبتنام در پیپینگ دیگر نیازی نیست برای دریافت پول اطلاعات بانکی خود را در اختیار دیگران قرار دهید.
مجموعهایی از سرویسهای پیپینگ :
۱- ارائه انواع وبسرویسهای پرداخت برای وبسایتها و اپلیکیشنها
۲- ارائه فاکتور رسمی آنلاین به مشتریان
۳- ارائه نرم افزار نسخه موبایل و دسکتاپ فاکتور با قابلیت اتصال به انواع پوز (pcPOS , mPOS)
۴- ارائه درگاه به نام و تسویه اتوماتیک روزانه
۵- استفاده از آیتم مالی برای فروش در شبکههای اجتماعی
نحوۀ ثبتنام در پیپینگ و روند فعالسازی چگونه است؟
برای ثبتنام در وبسایت پیپینگ ابتدا باید نوع پنلی که میخواهید را انتخاب کنید.
بعد از تکمیل فرم ثبتنام اولیه و وارد کردن ایمیل و شماره تماس که توسط خود شما تایید میشود، اطلاعات هویتی، بانکی و محلی را وارد کنید. (با توجه به قوانین جدید شاپرک ارائه تمامی اطلاعات محلی شامل کدپستی، آدرس و شماره تماس ثابت الزامیست).
همچنین در صورتیکه یک کسبوکار ثبت شده و دارای مجوز باشید باید تصویر مجوزها را در سامانه بارگذاری کنید. در صورتیکه پنل ثبتنامی شما پنل تسویه خودکار روزانه باشد کارشناسان ما برای ارسال قرارداد همکاری با شما تماس خواهند گرفت.
علت دریافت مشخصات هویتی چیست؟
به دلیل جلوگیری از تخلفاتی نظیر پولشویی و عملیات خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران و همچنین به دلیل انجام نقل و انتقالات مالی نیاز است تا دریافتکننده پول کاملا تایید هویت شود.
بازه زمانی تأیید اطلاعات هویتی چقدر است؟
در صورت تکمیل و صحیح بودن اطلاعات شما در پیپینگ، حساب شما در طی حداکثر ۷ ساعت تایید خواهد شد. در صورتی که اطلاعات وارد شده مشکلی داشتهباشد از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد(وب سرویس پیپینگ چیست؟).
چرا بعضی بانکها در پیپینگ پشتیبانی نمیشوند؟
مؤسسات مالی و بانکهایی که عضو شتاب نیستند، در پیپینگ پشتیبانی نمیشوند.
آیا برای استفاده از پیپینگ باید در بانک خاصی حساب داشته باشم؟
برای استفاده از پیپینگ فرقی نمیکند که شما و پرداختکننده شما در چه بانکی حساب دارید. هرکدام از بانکهای کشور و هر نوع حسابی (جاری، پسانداز، سپرده و …) که داشتهباشید میتوانید از پیپینگ استفاده کنید. فقط کافی است که شماره شبای حساب خود را داشتهباشید.
بعد از پرداخت توسط مشتری، پول چه زمانی به حساب بانکی من واریز میشود؟
باتوجه به نوع پلن ثبتنام شده، زمان تسویهها متفاوت است.
اگر پنل ثبتنام شده کاربر پنلهای تسویه خودکار روزانه (بدون کسر کارمزد ۱۲ ماهه ۱,۹۹۹,۰۰۰ یا کارمزدی ۳۹۹,۰۰۰) باشد، تمام واریزها به صورت خودکار طبق سیکل تسویه شاپرک، هر روز بین ساعت ۴ تا ۶ صبح تسویه میشود و روزهای تعطیل نیز بعد از ظهر انجام میگیرد.
در پنلهای دیگر تسویهحساب از ۱۶ الی ۴۰ ساعت پس از ثبت درخواست تسویه، طبق سیکل پایا صورت میگیرد و روزهای تعطیل به دلیل محدودیت بانک تسویه صورت نمیگیرد.
چرا پول روز بعد به حساب بانکی من منتقل میشود؟
باتوجه به سیستم شاپرک که سیستم سراسری بانک مرکزی برای پرداختهای اینترنتی میباشد، واریز تراکنشها بر روی درگاههای پرداخت اینترنتی روز بعد انجام میپذیرد و این قانون برای کلیه پذیرندهها صادق است.
نحوۀ محاسبۀ کارمزدها به چه شکل است؟
پلن های ثبتنامی پیپینگ دو نوع هستند:
پلنهای بدون کسر کارمزد:
در این نوع پلنها با خریداری یک اکانت یک ساله یا سه ماه هیچ کارمزدی از پرداختکننده و پذیرنده حساب در این مدت کسر نمیشود.
پلن های کارمزدی:
در این نوع پلنها به ازای هر پرداخت یک درصد تا سقف ۵ هزار تومان از پذیرنده کسر خواهد شد.
سقف و کف تراکنشها چقدر است و چطور میشود سقف تراکنش را افزایش داد؟
در حال حاضر کف انتقال پول ۱۰۰ تومان و سقف آن ۱۵ میلیون تومان برای هر تراکنش است که در صورت درخواست افزایش سقف با توجه به نوع کسبوکار و ارائه مجوزات لازم، این سقف تا ۵۰ میلیون تومان هم قابل افزایش است و درصورتیکه درخواست افزایش سقف بالای ۵۰ میلیون تومان دارید، باید از مراجع ذیصلاح مجوزات لازم را داشتهباشید.
شرایط استفاده از درگاه اختصاصی چیست؟
برای استفاده از این سرویس لازم است بین پیپینگ و کاربر یک قرارداد همکاری امضا گردد که در صورت ثبتنام پلن ۱۲ ماهه بدون کسرکارمزد ( ۱,۹۹۹,۰۰۰ تومان ) و یا کارمزدی ( ۳۹۹,۰۰۰ تومان) کارشناسان ما جهت ارائه قرارداد و دریافت مدارک مورد نیاز با شما تماس خواهند گرفت.
پولی که پرداختهام از حسابم کسر شده، ولی به حساب فروشنده واریز نشده، باید چه کار کنم؟
با توجه به قوانین بانک مرکزی و شبکه شاپرک، وجه کلیه تراکنشهای ناموفق، حداکثر ظرف مدت یک ساعت، به صورت اتوماتیک به حساب خریدار بازگشت داده میشود. در بعضی از مواقع نیز باتوجه به برخی مشکلات بانکی (مانند عدم پاسخگویی سوئیچ بانک صادر کننده کارت) برگشت پول ۴۸ تا ۷۲ ساعت طول خواهد کشید.
اگر چنانچه بعد از گذشت ۷۲ ساعت پول برگشت نخورد از طریق چت آنلاین وبسایت پیپینگ به ما اطلاع دهید.
آیا پرداختکننده به ثبتنام نیاز دارد؟
خیر، نیازی به ثبتنام پرداختکننده در سایت نیست.
نحوۀ ویرایش اطلاعات کاربری مثل نام کاربری و نام تجاری به چه شکلی خواهد بود؟
برای تغییر نام کاربری یا تجاری باید از طریق چت آنلاین سایت پیپینگ درخواست بدهید و نام کاربری یا تجاری جدید را اعلام کنید که حداکثر 7 ساعت زمان میبرد تا تغییر کند.
آیا پیپینگ مجوز قانونی دارد؟
پیپینگ به عنوان پرداختیار بانک مرکزی یک شرکت فعال در حوزه خدمات آنلاین مالی به عنوان یک کسبوکار در حال فعالیت میباشد.
باتوجه به زمینه فعالیت شرکت ماناتدبیر آواتک مجوزهای قانونی زیر را دارا میباشد.
شرکت ماناتدبیر آواتک در حوزه آیتی فعالیت میکند بنابراین به عنوان یک شرکت ثبتشده در سازمان نظام صنفی رایانهای کشور ثبت شدهاست .
پیپینگ به عنوان یک شرکت خدماتدهنده در حوزه مالی، تحت نظارت مستقیم بانک مرکزی و دارای مجوز رسمی از شرکت شاپرک میباشد.
باتوجه به فعالیت شرکت ماناتدبیر آواتک در فضای مجازی (آنلاین)، این شرکت دارای مجوز از اتحادیه کسبوکارهای اینترنتی نیز میباشد.
امنیت در پیپینگ به چه صورت است؟
پیپینگ با استفاده از پروتکل امنیتی https بر روی بروزترین استانداردها تمام محتوای مورد استفاده را رمزنگاری میکند و تمام اطلاعات شما بصورت رمزنگاری شده در دیتابیسهای ما ذخیره میشود.
تمام اطلاعات دریافتشده از کاربران نزد پیپینگ محفوظ است و تنها در صورت دریافت دستور از مراجع قضایی (دادستانی و فتا) در اختیار آنها قرار داده میشود.
آیا پیپینگ برای خیریهها مزایای خاصی دارد؟
خیریههایی که وارد پیپینگ میشوند بهمدت سه ماه کارمزد رایگان هدیه میگیرند و همچنین در صورت تمایل میتوانند پلن ۱۲ ماهه ویژه بدون کسر کارمزد پیپینگ (۱,۹۹۹,۰۰۰ تومان) را با هزینه ۴۰۰,۰۰۰ تومان خریداری کنند که برای فعالسازی نیاز است از طریق چت آنلاین وبسایت به واحد پشتیبانی اطلاع دهید
درگاه,درگاه شخصی, درگاه اختصاصی,پرداخت یار,پرداختیار, سرویس پرداخت, پرداخت,شماره شبا,شبا, API پرداخت,mpos,پوز,پوز شخصی,pcpos,فاکتور,سرویس فاکتور,آیتم مالی
در این مقاله در مورد وب سرویس پیپینگ چیست؟ توضیح دادیم در مطلب بعد در مورد وب سرویس پلتفرم مالی پیپینگ توضیح میدهیمو.